CF Report

Ellermanstraat 23
1114 AK Amsterdam

T: +31 (0)20 691 31 44


Dit is CF Report

Bij CF Report houden we van reporting. Wij benutten de kracht van op feiten gebaseerde communicatie. Onze diensten helpen klanten vertrouwen op te bouwen bij al hun stakeholders.

Verslaggeving is voor ons veel meer dan alleen het jaarlijks uitbrengen van het jaarverslag. Het gaat om de feiten achter de verhalen en de verhalen achter de cijfers. En omdat wij geloven in de kracht van de visuele presentatie van data, is ons werk design- en communicatiegedreven. Wat ons betreft is er niets mooier dan bij te dragen aan de transformatie van het ‘jaarlijkse verplichte nummer’ naar een krachtige tool die het hele jaar kan worden ingezet voor stakeholder engagement.

Duurzaamheid en Digital reporting zijn opkomende thema’s die we integreren in ons werk met advies op het gebied van CSRD en ESG, en state-of-the-art digitale reporting platforms.

Onze klanten variëren van beursgenoteerde bedrijven en staatsdeelnemingen tot non-profit-organisaties en goede doelen actief in tientallen verschillende sectoren. Wij begrijpen per sector aan welke wet- en regelgeving bedrijven moeten voldoen in hun verslaggeving en weten deze te integreren in aansprekende verslagen. In Nederland is CF Report marktleider op het gebied van reporting, maar we werken ook voor klanten in België, Duitsland, Polen, Scandinavië en de VS.

Met ons team hebben wij alle benodigde kennis en expertise vanuit consultancy, contentcreatie, design en digital in huis en staan we garant voor hoge kwaliteit, zowel op gebied van output als proces.

Social Media

Linkedin   

« Naar het overzicht

Terug naar boven